Vi leter etter sykkelildsjeler!

Nyheter

Vi leter etter sykkelildsjeler!

Vet du om noen som brenner for å få flere til å sykle? Eller noen som legger ned en innsats for at det skal bli lettere å bruke sykkel til arbeidsplassen? Da vil vi gjerne høre fra deg!

På «Den store sykkeldagen» lørdag 22. april skal vi gi heder og ære til noen av de som bidrar til å gjøre Bergen til en sykkelby. Vi trenger dine innspill til hvem dette kan være.

En sykkelildsjel kan for eksempel være kollegaen din som maser på sjefen for å få sykkelstativer på jobben, det kan være han som deler inspirasjon slik at flere velger å sykle, eller hun som fikser naboenes sykler samtidig som hun fikser sin egen. Alle menneskene som brenner for sykling og bidrar til å øke byen sykkelandeler er av stor verdi for Bergen, og de fortjener en stor takk.

Lørdag 22. april vil vi løfte frem noen av disse. Send oss en kort tekst innen 12. april om hvorfor den du nominerer er en sykkelildsjel. Representanter fra Sykkelbyen Bergen går gjennom alle bidrag og velger ut noen personer som blir presentert på «Den store sykkeldagen». Premien er et flott diplom og heder og ære fra scenen.

Nominasjonen kan sendes til sykkelsjef i Bergen, Einar Grieg: Einar.Grieg@bergen.kommune.no