Ny bildekonkurranse: Del din sykkelopplevelse!

Nyheter

Ny bildekonkurranse: Del din sykkelopplevelse!

I år som i fjor arrangerer vi bildekonkurranse. I fjor fikk vi mange flotte, inspirerende bilder av Sykkelbyen Bergen. Et nytt år bringer med seg nye fine sykkeløyeblikk fra byen vår, og vi håper mange vil delta igjen. Forhåpentligvis kan vi inspirere hverandre med bilder fra koselige, utfordrende, spesielle og hyggelige sykkelturer i byen vår.

La gjerne kreativiteten løpe løpsk. Du kan sende inn et bilde fra en ny sykkelsti, noe morsomt du ser langs veien, en fin rasteplass, et hyggelig øyeblikk eller noe annet du opplever fra sykkelsetet. Vi trekker til sammen tre heldige vinnere – én i hver av de tre forskjellige kategoriene «by/urban», «sport» og «familie». Du kan gjerne sende inn bilder i alle kategorier. Hver av de tre vinnerne får et gavekort på 2 000 kroner.

Del ditt sykkelbilde på Instagram med emneknaggen #sykkelbyenbergen innen 15. september. Vinneren annonseres på vår Facebook-side i Mobilitetsuken i midten av september.

Vilkår og regler
Konkurransen arrangeres av Sykkelbyen Bergen. Konkurranseperioden er fra 01.07.16 – 15.09.16. Den enkelte deltager står fritt til å sende inn flere bidrag, og det deles ut én vinnerpremie i tre forskjellige kategorier: by/urban, sport og familie. Kun bilder som publiseres på Instagram er med i konkurransen. Sykkelbyen Bergen forbeholder seg retten til å endre konkurransen/aktiviteten, regler og innhold under konkurranseperioden.

Premie
Totalt tre premier deles ut til tre forskjellige vinnere i konkurranseperioden. Vinnerne får et gavekort hver på 2 000 kroner. Premien kan ikke byttes mot penger.

Deltagere
Konkurransen er i utgangspunktet åpen for alle. Ansatte i Bergensprogrammet og deres familier står fritt til å publisere bilder under emneknaggen, men er ikke med i premietrekningen. For å delta i konkurransen må brukeren ha en egen Instagram-konto og legge ut et bilde av et sykkeløyeblikk med emneknaggen #sykkelbyenbergen fra denne kontoen.

Utvelgelse av vinner
En jury bestående av representanter fra Sykkelbyen Bergen kårer tre forskjellige vinnere. Bidrag som ikke følger konkurransereglene, samt useriøse bidrag, er ikke med i konkurransen. Juryen velger ut de fire beste bildene innenfor hver av de tre kategoriene og trekker deretter én vinner blant disse i hver kategori. Juryens beslutning er endelig. Vinneren blir kontaktet av Sykkelbyen Bergen via en kommentar på vinnerbildet i Instagram. Vinneren må deretter snarest kontakte Sykkelbyen Bergen på e-post. Vinnerbidraget publiseres på www.sykkelbyenbergen.no og på Sykkelbyen Bergens Facebook-side.

Rettigheter og personvern
Ved deltagelse i konkurransen samtykker deltageren til at innsendte bidrag kan publiseres på www.sykkelbyenbergen.no og i eventuelle andre publikasjoner og nettverk tilhørende Sykkelbyen Bergen. Det forutsettes at deltageren er innforstått med Instagrams gjeldende regler for å kunne delta i konkurransen. Konkurransen er ikke sponset, støttet, eller administrert av Instagram.

Ved å delta i konkurransen, samtykker deltageren til at personopplysningene lagres i samsvar med personopplysningsloven. Nødvendige personopplysninger vil utelukkende bli benyttet til å administrere konkurransen. Etter at konkurransen er avsluttet, vil alle registrerte personopplysninger bli slettet.

Øvrig
Sykkelbyen Bergen kan ikke holdes ansvarlig for feil, eller mangelfulle opplysninger i konkurransereglene. Sykkelbyen Bergen kan ikke holdes ansvarlig for materialet som publiseres av konkurransens deltagere eller holdes ansvarlig for andres omtale av, og/eller linking til, konkurransen.

Ved eventuelle spørsmål, vennligst kontakt:
Einar Grieg, Sykkelsjef i Sykkelbyen Bergen, tlf. 55 5658 42 eller einar.grieg@bergen.kommune.no