Instagram-konkurranse: Vinneren ble Oda K. Stenberg!

Nyheter

Instagram-konkurranse: Vinneren ble Oda K. Stenberg!

Vinner av Instagram-konkurransen er kåret!

Den heldige vinneren ble Oda K. Stenberg som er 22 år gammel og studerer fiskehelse på UiB. Hun har bodd i Bergen i 2,5 år og sykler mye. Vinnerbildet ble tatt en ettermiddag da hun var på tur med BSI-sykkel (Bergen studentidrettslag). De stoppet på vei opp til Blåmannen for å nyte den magiske stemningen og utsikten i det flotte høstværet vi har hatt i år.

Oda synes områdene rundt Bergen har mange flotte sykkelmuligheter, da det er mange varierte ruter og velge i. Alt fra kuperte Osterøy, til en flat tur til Herdla på Askøy, og ikke minst den berømte sykkelturen rundt Gullfjellet. Selve byen Bergen har nok stort potensiale med tanke på tilrettelegging for syklister. Siden hun flyttet til byen har det vært en positiv utvikling av sykkelveier og andre tiltak for syklister, noe som hun synes er veldig bra.

Her er vinnerbildet:

Vinner Instagram konkurranse 2015

 

Det kom inn mange gode bilder med ulike temaer og vinklinger. Vi takker for alle flotte bidrag i konkurransen!

Vinnerbildet får frem et flott stemningen og viser vennskap og samhold på en fin sykkeltur i det fantastisk flotte høstværet vi har hatt i Bergen i år. Sykkelglede og sykkelvennskap i flott bergensnatur.

Oda vinner et sentrumsgavekort til verdi av kr. 5000,-

Vi håper mange vil fortsette å dele sine beste sykkelopplevelser på Instagram med emneknaggen #sykkelbyenbergen. Del gjerne bilder fra ulike situasjoner og opplevelser, sykkel i hverdagen, i sentrum, på tur,  på trening og sammen med barna. Fortsett å vise frem de mange situasjonene hvor sykkel er med og gir opplevelser. Det blir sannsynligvis ny konkurranse til neste år.