Vinn gavekort på 5 000 kroner!

Vinn gavekort på 5 000 kroner!

kalandsvannet

Del et bilde fra din sykkeltur i Bergen og merk det med #sykkelbyenbergen. Vær med i trekningen av et gavekort på 5 000 kroner.

 

I Sykkelbyen Bergen har vi som mål at enda flere bergensere skal sykle. Forhåpentligvis blir vi flere syklister hvis vi inspirerer hverandre med bilder fra fine, gode og spennende sykkelturer i byen vår. Derfor håper vi at du vil dele et bilde av din sykkeltur i Bergen. Det kan være en fin sykkelsti, en hyggelig plass, et morsomt tre eller noe annet du opplever fra sykkelsetet. Som belønning vil en heldig vinner få et gavekort på 5 000 kroner. Del ditt sykkelbilde på Instagram med emneknaggen #sykkelbyenbergen innen 31. oktober. En jury trekker en vinner som annonseres på vår Facebook-side 2. november.

 

Vilkår og regler

Konkurransen arrangeres av Sykkelbyen Bergen. Konkurranseperioden er fra 22.09.15 – 31.10.15. Den enkelte deltager står fritt til å sende inn flere bidrag, men det deles kun ut én vinnerpremie. Kun bilder som publiseres på Instagram er med i konkurransen. Sykkelbyen Bergen forbeholder seg retten til å endre konkurransen/aktiviteten, regler og innhold under konkurranseperioden.

 

Premie

Totalt én premie deles ut til én vinner i konkurranseperioden. Vinneren får tilsendt et gavekort til en verdi av 5 000 kroner. Premien kan ikke byttes mot penger.

 

Deltagere 

Konkurransen er i utgangspunktet åpen for alle. Ansatte i Bergensprogrammet og deres familier står fritt til å publisere bilder under emneknaggen, men er ikke med i premietrekningen. For å delta i konkurransen må brukeren ha en egen Instagram-konto og legge ut et bilde av et sykkeløyeblikk med emneknaggen #SykkelbyenBergen fra denne kontoen.

 

Utvelgelse av vinner

En jury bestående av representanter fra Sykkelbyen Bergen kårer én vinner. Bidrag som ikke følger konkurransereglene, samt useriøse bidrag, er ikke med i konkurransen. Juryen velger ut de ti bildene de synes er best ut i fra en kvalitativ vurdering og trekker én vinner blant disse. Juryens beslutning er endelig. Vinneren blir kontaktet av Sykkelbyen Bergen via en kommentar på vinnerbildet i Instagram. Vinneren må deretter snarest kontakte Sykkelbyen Bergen på e-post. Vinnerbidraget publiseres på www.sykkelbyenbergen.no og på Sykkelbyen Bergens Facebook-side.

 

Rettigheter og personvern

Ved deltagelse i konkurransen samtykker deltageren til at innsendte bidrag kan publiseres på www.sykkelbyenbergen.no  og i eventuelle andre publikasjoner og nettverk tilhørende Sykkelbyen Bergen. Det forutsettes at deltageren er innforstått med Instagrams gjeldende regler for å kunne delta i konkurransen. Konkurransen er ikke sponset, støttet, eller administrert av Instagram.

Ved å delta i konkurransen, samtykker deltageren til at personopplysningene lagres i samsvar med personopplysningsloven. Nødvendige personopplysninger vil utelukkende bli benyttet til å administrere konkurransen. Etter at konkurransen er avsluttet, vil alle registrerte personopplysninger bli slettet.

 

Øvrig

Sykkelbyen Bergen kan ikke holdes ansvarlig for feil, eller mangelfulle opplysninger i konkurransereglene. Sykkelbyen Bergen kan ikke holdes ansvarlig for materialet som publiseres av konkurransens deltagere eller holdes ansvarlig for andres omtale av, og/eller linking til, konkurransen.

 

Ved eventuelle spørsmål, vennligst kontakt:
Einar Grieg, Sykkelsjef i Sykkelbyen Bergen, tlf. 55 56 58 42 eller einar.grieg@bergen.kommune.no